İPTV BAYİLİK

Bayimiz olmadan önce en az 1000 Kredi geri ödemesiz satın almak zorunluluğunuz vardır. Satın alacağınız bu kredi kullanıcılar oluşturmanız için hesabınıza tanımlanacaktır. Bayilik Fiyatlandırması konusunda, Kredi fiyatlarımızı +905525917896 WhatsApp Numaramızdan , Canlı destek ekibimizden veya bilgi@smartiptvtr.net adresine e-mail yolu ile öğrenebilirsiniz.

ÜYELİK PAKETLERİ:iptv Her bayimiz için geçerli olan standart üyelik paketleri aşağıdaki gibidir.

  • 3 SAAT TEST  FULL PAKET (0 Kredi)
  • 12 SAAT TEST FULL PAKET  (0 Kredi)
  • 3 AY FULL PAKET (35 Kredi)
  • 6 AY FULL PAKET (50 Kredi)
  • 12 AY FULL PAKET (80 Kredi)
  • 24 AY FULL PAKET +18 KANALLAR (120 Kredi)

Iptv Bayi panelinizden bir kullanıcı hesabı oluşturduğunuzda yukarıdaki paketlerden birini seçmelisiniz. TEST paketlerimiz tamamen ücretsizdir herhangi bir kredi kesintisi olmayacaktır. Seçtiğiniz diğer paketlerin ücreti kredinizden düşecektir. (Örneğin ;6 Aylık paket sattığınızda hesabınızdan 50 Kredi otomatik olarak düşecektir.)

BAYİLİK PANELİ:

IP TV Bayimiz olduktan sonra Smart IptvTR Server müşterilerinizi oluşturmanız için bayi panel girişi bilgilerini sizinle paylaşacaktır. Bayi Panelinizden yapabileceğiniz bir çok işlem mevcuttur. Bu işlemlerle ilgili Smart IptvTR Server Ekibi size gerekli desteği sağlayacağından emin olabilirsiniz. Kullanıcı oluşturmak, Yönetmek, İstatistikler, Cihazlara uygun yükleme dosyaları gibi bir çok işlemi sistem yöneticisi olarak gerçekleştirebilirsiniz.Her bayimizin kendine özel bir yönetim paneli bulunmaktadır. Bayi Paneli sayesinde 7/24 kolaylıkla satış yapabilirsiniz.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın